Fri fragt ved køb over 600kr.

Tilbud!

Kaffepakke – hele kaffebønner 3kg

Original price was: 740,00 kr..Current price is: 600,00 kr..

Oplev tre udsøgte kaffer i vores kaffepakke: Torino Blend, Peru San Ignacio og Italiano. Perfekt til espresso og filterkaffe, og sikrer en rig og varieret kaffeoplevelse.
Tre vidt forskellige kaffer med hver deres unikke smagsprofil. Vi er overbevist om at din næste favorit findes i denne kaffepakke.

Kafferne er ristet den 25.06.24

-
+

Yderligere produktinfo

Kaffepakke: Torino Blend, Peru San Ignacio og Italiano

Oplev en eksklusiv samling af udsøgte kaffebønner med vores kaffepakke, der indeholder Torino Blend, Peru San Ignacio og Italiano. Hver kaffe er nøje udvalgt for sin unikke smag og aroma, som garanterer en enestående kaffeoplevelse.

Torino Blend er en mellemristet kaffe, der kombinerer bønner fra nogle af verdens bedste kaffeområder. Den har en fyldig og balanceret smag med noter af mørk chokolade og nødder. Vores kunders favorit.

Peru San Ignacio er en single-origin kaffe fra Andesbjergenes højder, kendt for sin lyse og friske smagsprofil med en urteagtig aroma, god frugtig syrlighed og et hint af mælkechokolade. Den dyrkes økologisk og bæredygtigt af lokale bønder hvoraf en tredje del er kvinder.

Italiano tilbyder en intens og kraftig smag med en eftersmag af karamel og ristede mandler. Denne blend er ideel til espressoelskere, der søger en autentisk og robust kaffeoplevelse.

Lignendende produkter