Hario V60 keramisk kaffetragt. Japanske Hario har udviklet denne kaffetragt til dig som vil have fuld kontrol over din kaffebrygning. Med spirale riller på indersiden og et stort hul i midten søger vandet mod centrum af tragten. Der er ingen modstand, vandet løber frit igennem og derfor er det dig som har fuld kontrol over brygningen. Du styrer brygningen med måden du hælder vandet over de malede bønner.
Vi vil klart anbefale denne tragt, og generelt “pour over metoden” hvis du skal forkæle dig selv med en højkvalitets kaffe. Prøv dig lidt frem med forskellige opskrifter indtil du rammer den ønskede smag. Det du kan forvente er en sofistikeret, ren og afbalanceret kop kaffe med masser af smag.
Prøv denne opskrift med en af vores specialkaffer: Speciality Coffee
16 gram kaffe til 250ml vand. Vandtemperatur omkring 96 grader. Total bryggetid imellem 2:45 og 3min.
© Cityroast – 2024